Söndag idag

Men ingen söndagsångest inte för jag är ledig imorgon ! Däremot var vi iväg hos Tompas bror och badade badtunna igår och jag fick väl i mig lite för mycket dricka och det får jag betala för idag, hehe..
 
Igår på förmiddagen kom jag och Tompa iväg till Skövde och vi fick med en del saker hem.
På Hööks köpte jag ett par shortchaps som jag ska ha och rida i till vardags. Tretornstövlarna sliter så på sadeln och så känns det lite friare med chaps fast man fortfarande får ett bra grepp. 
Jag köpte också marinblåa lindor, halva fleece, halva stretch. I love såna lindor ! Även ett par JHstrumpor som var på rea fick följa med hem. 
Smart som jag är så glömde jag av vilken storlek på bett Sunnie behöver så jag får väl åka dit en gång till sen när hon har kommit igång.
 
Sen klev vi in på Jysk för att kolla på ny bäddmadrass och efter över en timme kom vi ut med en tempurliknande dröm. Så skön är den ! Jag hoppas att den ska göra underverk för min onda rygg i framtiden. Dessutom fick jag en ny, underbar kudde så jag kommer sova som en prinsessa framöver.
 
 
Jag hann tyvärr inte rida Sunnie igår då det drog ut på tiden i Skövde så idag får jag kravla mig upp på ryggen hur jag än mår. Däremot så rastade sig hästarna ganska bra själva igår. Dennis smet in i stora hästarnas hage och då drog dom några rejs upp och ner i hagen. Det enda jag kunde tänka på var att Sunnie skulle trampa sig så som hon bockade och hade sig men hon hade inte en skråma när jag tog in henne. Och eftersom snön nästan har smält bort helt så tog jag av henne brodden igår så nu kan hon hoppa och studsa bäst hon vill :)
 
Om en stund ska jag hem till mamma och fira min lillebror och efter det går jag bort till stallet. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0