Söndag

Hej på er !
 
Festen igår blev väldigt lyckad ! Alla var på bra humör och jag själv hade jättekul fram tills att mr. T fick för mycket att dricka och började bete sig som en riktig douchebag. Att det alltid ska vara någon som spårar ur.. Jaja, rolig fest annars i alla fall.
 
Sunnie fick vila igår då det spöregnade större delen av dagen. Idag däremot hoppas jag att vädret håller sig hyffsat så att vi kan ta en skogstur i eftermiddag. Och så önskar jag att vi får sol någon dag så jag kan klä upp mig och Sunnie och fota fina bilder. Men det känns inte som om det kommer hända på ett tag.
Dessutom så skulle jag vilja rida Sunnie i en padock/ridhus och rida igenom henne i skritt och trav. Det går ju att jobba henne ute men då spänner hon till stundvis och så har jag inte samma möjlighet att rida övningar utan det blir mest skänkelvikningar på grusvägen och ställa henne lite. Men det får nog vänta tills hon är igång lite mer så att jag kan få ut mer av ridpasset. Tills dess så är det uteridning som gäller !
 
 
 
 
Nu ska jag faktiskt sova ikapp någon timme, annars kommer jag inte vara en trevlig dagisfröken imorgon, hehe !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

hahah... Låter kanske som en bra idé allt tålamod kan behövas ;)

För att jag är väder kvinnan no 1 så kan det och mest troligt bli sol både imorgon och på tisdag men annars regn tyvärr

Kram M

Svar: Precis ! ;)Det var ju typiskt, jag jobbar måndag och tisdag och kommer inte kunna rida förrän på kvällen då det ändå är mörkt.. Jaja, förhoppningsvis kommer våren snart ! :)
Emelie Svensson

2014-02-23 @ 18:00:00
URL: http://www.myes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0