Världens finaste människa

Det finns en person som alltid ställer upp för mig, i vått och torrt. Han är med och hjälper till i stallet så ofta han hinner och åker ibland själv och släpper ut hästarna tidigt på morgonen så att jag kan få sovmorgon.
 
Han är mitt stöd under tävlingsdagarna när jag är nervös och då kan blir sur utan anledning. Han bryr sig inte om resultatet på tävlingarna utan vill bara att vi ska ha kul ihop, jag, han och Sunnie.  
Han peppar mig och Sunnie och tränar oss på hemmaplan så att vi är redo för tävling. 
 
Nästan varje kväll masserar han min rygg för att jag förhoppningsvis ska kunna sova bättre. Det är han som står för matlagningen och han trollar ihop lika god mat varje dag. 
 
Han får mig att känna mig speciell och vacker, även när jag har på mig stallkläder och har hästskit på skorna. Han ber ibland om ursäkt, även om han inte har gjort något fel, bara för att få mig på bättre humör och han berättar att han älskar mig varje dag.
 
 
Jag trodde inte att jag kunde bli mer kär i honom än vad jag redan var men det visar sig att jag bara blir mer och mer kär i honom för varje dag som går. Att vi nu delar ett hus med alla dess fördelar och nackdelar har bara gjort vårat förhållande ännu starkare och så länge jag har honom vid min sida så känner jag mig oövervinnlig. 
Jag ser fram emot att se vart framtiden för oss, för jag är helt säker på att det kommer vara du och jag hela livet ut !
Jag älskar dig Thomas Olsson Pennanen, det finns ingen annan som du ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: älskling

Du är så otrolig hjärtat <3
En stjärnklar himmel är inte hälften så vackert som dej <3<3<3 du är en ängel jag älskar dej mer än igår och mindre än i morgon <3<3<3<3

2014-02-13 @ 14:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0