Strömlöst stall

Det känns som om karmagudarna straffar mig för något.. Jag har vart sängliggandes i snart tre dagar och varje dag har det vart skinande sol ute och idag är inget undantag. Det är inte rättvist !
 
 
 
Taget från mitt fönster nyss.
 
 
Jaja, jag hoppas att idag är sista dagen jag blir kvar här inne och jag ska ta det extra lugnt så att jag orkar jobba imorgon. Förhoppningsvis kanske det till och med blir jobb på onsdag då en kollega också är sjuk. 
 
Imorse när jag skulle släppa ut hästarna hade jag ingen ström i stallet. Som tur är kan jag stallet utan och innantill så hästarna kom ut och fick sitt morgonhö som vanligt men det kan bli lite jobbigare när jag ska mocka sen. Dessutom så funkar inte strömmen till hagen eller våran värmekabel i hästarnas vatten så jag fick slita för att få hål på vattnet imorse. Sen så är det bara att hoppas att utbrytarkungen Dennis går kvar i sin hage när jag ska släppa in dom ikväll. Skulle han ha smitit så brukar han inte gå så långt och det är bara att fjäska med lite godis så kommer han snällt fram. 
 
 
 
Sötnosen himself !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0