Sista besiktningen och fräsch häst ?

Hej på er !
 
Måndag idag och jag är ledig. Det är så skönt att kunna starta upp veckan på mitt sätt och i min egen takt, jag önskar att jag kunde göra det varje vecka.
 
Imorse när jag släppte ut hästarna så gick jag lite med Sunnie och då såg hon färsch ut. Med tanke på att hon då också stått i boxen hela natten och "stelnat till" så hoppas jag att det är bra nyheter och att hon nu är bra. I värsta fall så är hon ofräsch i eftermiddag när hon har rört sig i hagen och då är det desto sämre nyheter.. Men jag håller hoppet uppe och ska se om jag kan hitta någon som kan gå och springa med henne i eftermiddag så jag får se hur hon rör sig mer på håll.
 
Direkt när jag släppt ut hästarna åkte jag till Skara och besiktade Tompas bil. Det var katalysatorbyte som behövdes för nu hade den jättebra avgasvärden och äntligen har vi pillat klart med den bilen för ett tag framöver. Eller ja, tills Tompa ska lacka om den vilket kanske blir ganska snart i och för sig..
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på tävlingar och ett inlägg om det kommer upp strax.
Happy monday !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

En helt annan fråga men lacka om? Fixar han/ni det på bilarna? Min skulle behöva kärlek men med tummen mitt i hand när det gäller bilar så... Haha kram

Svar: Nej, vi har aldrig gjort det innan. Det är det att hans bil ser förjävlig ut i lacken nu så det kan ju knappast bli värre xD Dessutom ska han lacka mattsvart och det ska tydligen vara lite lättare än vanlig klarlack :)
Emelie Svensson

2014-03-03 @ 14:55:03
URL: http://www.myes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0