Ridning och promenad

Två hästar motionerade idag. 
Det blåste storm när jag red Tessie så till en början var hon som en fiolsträng. Men när vi kom in i skogen så slappnade hon av fint och kom till arbete. Riktigt rolig häst att rida, vilket jag säger varje gång, haha ! 
 
 
 
Sunnie promenerade jag med. Jag hade inte hunnit ut innan det blev totalt kolsvart om jag skulle ta på sadel och träns så det var snabbast så. Sen var det ändå kolsvart när vi kom tillbaka till stallet men det var faktiskt bara mysigt att gå med min bästa vän i mörkret och småprata lite. Sen att hon inte hade något att säga tillbaka är ju en sak men jag vet att hon lyssnar <3 
 
Nu ska jag äta kvällsmat och sen lägga mig så tidigt som möjligt så denna dagen kan ta slut. Morgondagen blir kanske inte så mycket bättre med tanke på att det är måndag och jag ska jobba men jag ska spendera kvällen i stallet och putsa på både Sunnie och vår utrustning tills tisdagens besök på Husaby.
Glömde förresten nämna att jag har träningsvärk efter att ha gått genom nästan hela Lidköping i klackar igårkväll. Det märks att jag inte använder klackar särskillt ofta, dom var inte ens särskillt höga ;)
God natt !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0