Jobb, mek och ridning

Hej på er ! 
 
Idag har jag vart på mycket bättre humör, tack och lov, trots att ungarna var högt och lågt på dagis idag och vi har spenderat kvällen i ett garage. Min uppgift var att dra bort så mycket Plast i Dip från Tompas bil som möjligt. Nu sitter jag här med en blåsa på tummen och halva framspoilern ren. Alltid något !
 
Jag red Sunnie i skogen förut och slapp faktiskt regn. Däremot blåste det storm men trots det så skötte sig Sunnie bra. Vid några tillfällen fick jag en riktigt bra känsla i traven och det kändes som hon satte under bakbenen och kom upp med ryggen mer än innan besöken på Husaby. Sen kanske det bara är önsketänkande men då kan jag väl få önska ett tag till ?
 
Nu har jag, Tompa, Tummen och Simon vart och ätit på Pizza House i Vårgårda och nu ska jag och Tompa åka hem och kolla på film. Inatt blir vi väckta av ett telefonsamtal och ska hämta två personer i Skövde. Otroligt segt men vad gör man inte för lite extra pengar ;)
Förutom lunch hos mormor och morfar imorgon och fyra timmars jobb så ska vi spendera hela helgen i garaget och lägga lite tid på Tompas bil. Visst att det är kul med bilar och att meka men någon måtta borde det ju få vara egentligen. Förhoppningsvis är Mercan hel ett tag framöver nu så att vi kan lägga lite kärlek på Aeron också <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0