Hästig dag

Idag har jag spenderat nästa hela dagen med Evelin och med temat häst !
 
Fast jag började ensam i mitt stall där jag promenerade Sunnie först på morgonen. Vi hade lite problem med snöstyltor men jag hade faktiskt med mig en hovkrats så vi kunde stanna och ta bort dom lätt. Tyvärr så kom dom ju tillbaka lika fort..
NOTE TO SELF: Även om det inte ligger snö på backen den dagen hovslagaren kommer nästa vinter, sätt på snösulor !
Jag gjorde också mockningen innan jag åkte vidare.
 
Nästa stall för dagen var Mys. Jag fick låna hennes fina Tessie för att rida ut med Evelin och Sannie. Jag skrittade fram och av i sammanlagt en timme, det där med skritt har jag alltid vart noga med. Annars så red vi runt inne i skogen och svängde in på olika skogsvägar till höger och vänster. 
Tessie var superfin från början till slut, My har gjort ett kanonjobb med henne ! Stadig i formen nästa hela tiden, hon har fått fram näsan bättre och i galoppen så orkade hon bära sig bättre än innan. Tummen upp, My !
 
Eftersom jag får låna hennes häst så mockade jag två boxar åt My som tack, med lite hjälp av Evelin. Sen åkte vi in till Nossebro och fikade.
Evelin kom då på den briljanta idén att åka till Alingsås och kolla i hästbutiker. Så vi började med Sussies, sen Hööks och Hedmans på hemvägen och det enda vi kom hem med var några krokar och en putssvamp. Innan jag åkte till mitt stall och tog in hästarna så mötte vi upp My i hennes stall och fikade en gång till, haha ! Tack för idag tjejer :)
 
För övrigt så verkar det faktiskt som att alla pusselbitar börjar falla på plats och det börjar närma sig. Jag vågar inte hoppas för mycket än och kommer inte skriva ut allt här förrän den dagen kommer. Jag vet att det är tråkigt att läsa hela tiden och jag gissar på att ni ändå vet vad det handlar om. Men håll tummarna för mig är ni snälla !
 
 
 
Dagsfärsk bild på mig och dom två kossahästarna. Evelin är fotograf och det är även henne jag lånar bilden från.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0