Storm.se

Storm är bara förnamnet på vädret vi har idag. Det blåser och regnar i sidleds, inte alls mitt favoritväder. Hela natten höll det på också, vilket gjorde att jag vaknade ca 30 gånger.
Tanken var att jag skulle rida både Sunnie och Tessie idag. Är det sånt här väder vet jag däremot inte om jag är så sugen på att rida någon av dom. Båda har ju ganska mycket nerv och även om Sunnie brukar kunna hålla sig i skinnet så har hon ändå vilat i några månader och lär vara lika mycket i luften som på marken. Jag får se hur vädret utveckar sig under dagen helt !
 
Igår skrittade jag Sunnie för första gången på över en månad (förutom ett undantag) och det kändes fantastiskt som vanligt. Hon var lika mjuk som innan jag åkte in med henne till klinik första gången och tyckte det var väldigt roligt att komma ut igen. Vi kommer starta med några skritturer på 20 minuter innan vi ökar upp till 30 minuter. Dom sista 2 veckorna kommer vi vara ute i sammanlagt 40 minuter och med lite travinslag. Sen är det dags..
 
Nu ska jag skriva färdig årsinlägget så kika in här om en stund !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0