Fyrverkerier

God morgon !
Hur många av er var tvungna att kravla er upp till jobbet imorse ? Jag lider med er, stackare !
Själv har nu min första semestervecka gått och nu går även Tompa på semester i två veckor. Tänk att få umgås med mitt hjärta hela dagarna två veckor i sträck <3
 
Igår kväll var jag och Tompa först hemma och grillade flintastek och majskolvar med färskpotatis och gräddfil som tillbehör. Det finns nog inte mycket som slår det faktiskt.
Sen åkte vi till Trollhättan för andra gången den här helgen och kollade på Fallens dagars avslutningsfyrverkerier. Dom är alltid lika grymma och faktiskt värda att åka 30 minuter för att se !
 
Några dagar innan Chilli föddes så ringde Tompa och sa att han har köpt något till Chilli. "Åh vad roligt !" tyckte jag och tänkte att han kanske hade köpt någon leksak eller godis. Nej då, Tompa hade köpt fyrverkerier ! Hur nu Chilli skulle kunna få njuta utav dom, det är ju inte direkt så att vi ställer oss i hagen och skjuter dom och bara "Kolla Chilli, dom här är till dig !".
Haha nej, så Tompa fick skjutit dom igår äntligen så nu vet alla att Chilli är född. I alla fall fjortisarna som åkte förbi i epatraktor när vi skjöt, haha !
 
 
 
En del av Fallens fyrverkerier. Våra var ganska fjuttiga när man kollat på deras show först..
 
 
Idag händer det inte så mycket. Vi ska baka sockerkaka som prov till en tårta på Tompas födelsedag på onsdag. Hästarna behöver mer krafftfoder och mineraler så det ska fixas.
Tessie ska vila idag och så kör vi ett till pass i padocken imorgon fast då med lite hinder, så kul :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0