Fika och tankar om fölkorrigering

Jobb, fika med tjejerna, lite stallfix och träning sammanfattar min tisdag ganska bra. Överlag har det vart en ganska bra dag, faktiskt. Erkänn ni blir alltid lika förvånade när jag skriver så, haha ;)
 
Jag har också vart i kontakt med Jocke som satte på Chilli sin toffla första gången. Chilli har nu gått med plastad hov i en veckas tid och kommer få gå med det i en vecka till. Sen får vi se hur vi går vidare efter det.
 
Jag tycker att Chilli har blivit bättre men att han är långt ifrån bra. Ni vet, det där mammafjanteriet kommer fram och jag är övertygad om att Chilli kommer växa upp och bli den skevaste hästen som går i ett par järnskor. Men efter att Jocke fått se film och bilder på Chilli så är han fortfarande väldigt lugn och övertygad om att det inte är någon fara och att han kommer se bra ut efter lite korrigering, vilket vi ju är mitt uppe i. Jag får lita på honom och hoppas att mina mammanerver lugnar sig, hehe !
 
Nu ska jag och Tompa avsluta kvällen med film och sen gör vi om allt imorgon igen. Eat, sleep, work, repeat helt enkelt !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0