1 september och Dagens ridpass - Sunnie

Nu är det officiellt höst och passande nog så är vädret där efter också. Mulet, regnigt och blåsigt. Dessutom har det redan börjat falla gula löv från träden. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag är glad över hösten eller inte. Det känns inte som jag har hunnit njuta av sommaren alls detta året så jag hade gärna haft några sommardagar med sol, bad och glass till. Samtidigt som det händer mycket roligt i hästväg i höst och det ser jag fram emot. Fast vem har sagt att jag måste bestämma mig ? Jag kan väl älska hösten ena dagen och hata den den andra ;)
 
 
 
Taget i vår trädgård nyss. Mysigt eller ledsamt ?
 
 
Sunnie var i alla fall riktigt fin att rida idag. Pigg redan från början och stelheten som jag klagade över här om dagen kände jag inte av något alls.
Vi red på grusvägen, där hon har lättast att koncentrera sig, och hon gav mig en riktigt härlig ridkänsla idag. Lätt i handen, riktigt mjuk och känslig för alla mina hjälper. Och galoppen, jag hade nästan glömt av hur mysig hennes galopp är ! Idag var den dessutom extra rund och luftig och hon frustade nöjt under dom ca 100 meter vi galopperade. Ett byte gjorde hon superfint också.
Tänk om det kan gå denna gången, tänk om hon kunde få hålla för ridning ! Ingen hade blivit gladare än jag.
 
 
 
Nu har jag lite tid för mig själv här hemma innan jag ska åka och luncha med My. Sen ska vi sätta upp hinder för löshoppning i AS padock innan vi åker till mitt stall för att hämta Platina och Chilli.
Det ska bli så spännande att se Platina löshoppa och jag tänkte att Chilli skulle få springa några varv när hindren är låga också. Han hade extra mycket energi imorse när jag släppte ut dom, det kröp i hela hans kropp och han visste knappt vart han skulle ta vägen, så lite spring i padocken är nog bara nyttigt, haha ! Hoppas bara att vädret är på våran sida, spöregnar det så har vi ingen lust att stå ute i regnet..
Vi ska löshoppa Denver också och så ska jag hinna på APT med jobbet ikväll. Ingen ro och ingen vila !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0