Ny vecka

Hej på er !
Måndag och ny vecka igen. Denna veckan, eller i alla fall helgen, ska bli riktigt rolig ! Tough Viking och 25-årsfest, kan det bli bättre ?
 
Som jag nämnde här om dagen så är jag sjuk, igen. Så jag är hemma från jobbet idag. Imorgon är jag ledig och sen hoppas jag vara bra tills på onsdag, hästarna kan inte vila såhär länge egentligen..
Tompa kom knappt halvvägs till jobbet imorse innan han också mådde skit, så vi har sjukstuga här hemma. Tänk om vi hade vart friska så vi kunde vart produktiva dessa timmar !
 
På tal om hästarna så är både Sunnie och Platina superbrunstiga just nu. Dom har hållt på ordentligt i snart två veckor så jag hoppas att det räcker snart. Sunnie märker man inte i ridningen att hon är brunstig som tur är. Platina däremot stog ju emot skänkeln redan i förstadiet till brunst så det känns nästan bara skönt att jag inte rider henne just nu, haha.
 
Chillis svullnad går lite upp och ner men det ser i alla fall bättre ut. Han och Frank blev avmaskade här om dagen och tjejerna får sin dos nästa vecka. Det flyter på med hästarna trots allt, men jag önskar att jag orkar rida snart. Jag saknar att sitta på Sunnies rygg ! Särskillt när hon har känts så fin det sista.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0