Dagens ridpass - Sunnie

Idag är det fredag (känns som lördag dock) och jag har vart ledig. Och idag har jag verkligen vart helt ledig och har inte gjort många knop.
 
Efter sovmorgon och frukost i soffan så gick jag ut till stallet. Redan när jag skulle ta in Sunnie från hagen så var hon på tårna. Våran granne kom nämligen från skogen bärandes på en gran och herregud, det gjorde Sunnie halvt hysterisk ! I stallet var hon ändå ganska lugn men väl på grusvägen så var hon såå himla spänd. Och det där tålamodet som jag har skrytit om så mycket det sista var helt bortblåst så efter en kort trav på grusvägen vände vi och red på vallen istället. Jag var tyvärr irriterad redan när jag satt upp idag och kände att jag inte riktigt skulle reda ut situationen på det sättet jag ville.
På vallen är hon i alla fall oftast riktigt fin och det var hon även idag. Så vi avslutade ändå passet på ett bra sätt, men jag önskar ju att vi skulle kunna rida bra pass även på grusvägen. 
 
Nu sitter vi i soffan framför *trumvirvel*: Musikhjälpen ! Visst att det kan vara bra och roligt emellanåt men kanske inte 24/7.
 
 
 
Jag har ju glömt att visa Sunnies sköna stil här om dagen ! Hon ville åt dom torra men otroligt smaskiga grenarna, stog precis vid "branten" och fick stretcha ut överlinjen ordentligt för att nå, haha !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0