En kort catch up

Hej på er !
Jag lever än, och har nu äntligen börjat komma tillbaka i form igen. Det har vart en lång och tråkig vecka som sängliggande, helt klart. Men idag orkade jag faktiskt åka med Tompa en stund på jobbet.
 
Det har inte hänt så mycket dom här dagarna, förutom att dom har sprungit iväg och det nu bara är typ en dag kvar till jul ! Så himla mysigt och jag har verkligen haft julkänslor detta året. Tyvärr så sätter min och Tompas förkylning käppar i hjulen så att vi eventuellt inte kan åka till mamma och baka julgodis och ha lite minijulafton imorgon. Min lillebror blev ju pappa förra helgen och han och hans flickvän bor hos mamma just nu och då är det dumt att dra dit en massa baciller. Men vi får se hur vi mår imorgon, annars får vi väl hålla oss på avstånd helt enkelt.
 
Sunnie har vilat i exakt en vecka nu. Inte alls vad jag hade i planeringen eftersom hon inte är riktigt igång än men det går inte att göra så mycket åt det.
Jag bromsade igångsättningen lite precis innan denna ofrivilliga vilan, eftersom jag var rädd för att gå för fort fram med henne. Men nu kör vi en ny, lugn igångsättning i två veckor och fortsätter sen där vi slutade innan vilan.
 
 
 
Alice Baaah och Bääärit, som numera bor hos Sanna 😊 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0