Lucia

Jag hade inte en tanke på att det var Lucia idag och inte ens när barnen trillade in på jobbet med glitter i håret reflekterade jag över det, haha !
Men Lucia är det och jag har återigen haft en hyfsad dag på jobbet. Jag slutade 14 och åkte via affären innan jag åkte hem och red Sunnie. 
 
Som vanligt så var hon spänd men även idag ganska påverkbar. Traven var okej men i galoppen kändes hon bitvis lite tung. Det är dock inte så ofta det händer. På grund av spändheten så gjorde hon sina ryck och sidohopp och det var faktiskt ett tag sen. Så samtidigt som det känns som att vi är på rätt väg så blir jag galen på hennes påhitt ! Men, le och klappa 😉
 
 
 
Nu lagar jag och Tompa mat, potatisgratäng och skinkstek från vildsvin. Det ska bli spännande att se om det är något för mig, jag har ju börjat bli lite mer skeptisk mot kött. 
Och saffranspannkakan vi gjorde igår var riktigt god, den smakar ungefär som ostkaka med en hint av saffran. Det har blivit en del mat här på bloggen nu, jag värmer upp inför jul, haha !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0