Fredag natt

Audin överlevde och verkar gå kanon efter rensad oljesil och med ny olja och oljefilter. Skönt, då kanske den lever några år till om vi har tur !
Sällskapet var som vanligt toppen och trots kalla fingrar och tår så hade jag en rolig kväll.
 
Sunnie var väldigt poppig idag, vilket jag hade ställt in mig på redan innan då vi red i skogen för första gången sen snön kom. Som sagt så är det inte bara jag som är negativ till snön, Sunnie tycker också att snön är misstänksam. En brunn en bra bit ute på åkern förvandlades till ett monster som endast tuggar i sig mörkbruna ston och snön som föll från träden var handgranater från andra världskriget. Jag kunde inte göra annat än att skratta och klappa om henne, min lilla fjanttös, haha !
När vi travade av slappnade hon dock av ganska bra och var till och med lite trött i avskrittningen efter joggning i snön.
 
Platina var ganska fin i trav och galopp men dog totalt i skritten. Ett halvt varv på åkern tog en evighet ! Så jag tror att jag ska pröva med havre till henne framöver. Hellre en pigg häst som har lite överskottsenergi än en häst som är trött och släpar benen efter sig vid ridning. Det kan hända att jag får äta upp dom orden i framtiden, det återstår att se ;)
 
Imorgon gör jag utsläppet i vanlig ordning och sen ska jag faktiskt åka hem och lägga mig någon timme igen. Denna veckan har vart utmanande med för lite sömn och fulla dagar så jag känner att jag och Tompa behöver en dag off. På eftermiddagen ska vi till stallet och på söndag förmiddag tänkte jag få lite motivation när Evelin tränar. Jag längtar tills jag kan komma iväg till ridhuset för lite hårdträning med hästarna igen !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0