Dagens ridpass - Sunnie & Platina

Jag kunde åka ifrån jobbet redan kl 13, vilken lycka !
Tyvärr så har jag märkt att dom där 20 minutrarna i bil hem från jobbet är precis alldeles lagom för att jag ska hinna bli så trött att om jag blundar liite extra länge så somnar jag. Så idag när jag kom hem la jag mig först på sängen en stund och funderade på en powernap. Men så fick jag fram några gamla tävlingsklipp på mig och Sunnie och då blev motivationen hög. På med ridbyxorna och ut bara !
 
Sunnie gick en lättare konditionsintervall i hagen. Jag trodde hon skulle vara trött av den kvalmiga värmen vi har idag men inte då ! Hon hade ett bra tempo i både traven och galoppen och kändes riktigt fin. Kul ! Däremot så blev hon supersvettig så efter en lång avskrittning så svampade jag av henne ordentligt. Hon tjurade först mot mig för att visa att hon inte alls gillar att bli blöt men efter en stund stog hon och njöt. Hon var dock tvungen att välta ut vattenhinken innan jag var klar för att visa att saker och ting händer på hennes villkor ;)
 
 
 
Platina gick ett kortkort joggingpass i hagen. Hon var som vanligt framskrittad och klar efter att jag ridit Sunnie så vi började trava ganska snabbt. Först tjurade hon ihop helt och ville inte alls gå fram. När jag fick "sparkat igång" henne var hon däremot fin och jag tycker fortfarande att hon känns ren. Det finns ju inget värre än att sitta och känna efter hela tiden så hädanefter ska jag försöka att bara rida på. Lite trav och en galopp i varje så nöjde jag mig för dagen. Kanske att Fröken Fux kan komma igång snart så vi kan fortsätta få rutin på tävlingsbanan! 
 
 
Ocharmig bild på tanterna eftet ridpassen.
För övrigt så var idag första gången på länge som jag bara tog min egna tid med hästarna utan att stressa. Så otroligt skönt och jag måste försöka fortsätta så.
 
Nu har jag dragit ett varv med dammsugaren här hemma och ska hoppa in i duschen. Jag tänkte att ögonbrynen skulle få sig en omgång också, dom växer ihop snabbare än jag hinner blinka !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0