Hästarna

Idag promenerade jag och Sunnie en sväng för att se hur Platina och Gertrud skulle reagera i hagen. Till en början så sprang dom båda två och Sunnie gnäggade lite halvhjärtat. Men när vi kom utom synhåll så hade dom slutat springa och Sunnie var precis som vanligt. Därför tror jag inte att det kommer vara några problem att rida framöver och jag tror att Platina och Gertrud snart inte kommer bry sig när jag och Sunnie försvinner. Sen ska jag bara vänja Sunnie att gå själv med Gertrud också, vilket nog blir svårare. Alltid är det något med dessa hästar, haha !
 
Imorgon hoppas jag hinna rida ut Sunnie en sväng. Jag slutar 14 men ska också hinna klyva det sista av veden. Tyvärr så har hästarna och ridningen hamnat väldigt i skymundan sen flytten då det har vart så mycket med allt. Men jag ska försöka ändra på det nu så att vi kommer igång ordentligt igen.
 
Platina longerade jag i lördags och söndags. Båda gångerna såg hon halt/stel ut i början men efter några minuters longering så såg hon fin ut. Jag får se hur jag utvecklar hennes motion framöver, förmodligen en blandning av uteritter och longering för att se att hon ser fräsch ut och för att få underlagsbyte.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0