Vila i frid, Agda ❤

Igår gick det inte längre. Under dagen så var Agda lite piggare och hade mycket mer åsikter när vi matade henne. Hon fick komma ut i hönshuset till Sigrid några timmar och traskade runt men när vi kom ut på kvällen och skulle ta in henne i tvättrummet över natten så var hon jättedålig. Då bestämde vi oss för att ta bort henne, när hon blev så dålig så fort så känns det inte som hon skulle bli bättre igen och det kändes så hemskt att se henne lida så. 
Så i kolmörkret så begravde jag och Tompa henne under ett träd strax utanför trädgården. Tompa gjorde ett jättefint kors och jag plockade blommor och la på den lilla graven. Tänk att man kan bli så ledsen över en höna som vi inte känt så länge.. Fina Agda !
 
Nu har vi dock ett problem. Sigrid är ensam och behöver sällskap men det finns knappt några islandshöns till salu i hela Sverige. Vi har kollat runt lite på andra höns och ska åka till Lidköping nu för att kolla på några. Problemet är att jag helst inte vill ha en tupp och dom flesta säljs i par. Vi får se hur det slutar helt enkelt.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Falk

Lilla Agda, ❤

2016-10-24 @ 21:40:23
URL: http://susannafalk.blogg.se/
Postat av: M

Ååå tråkigt ❤️ Köp en tupp så har Tompa någon å irritera sig på! Du med, när han galet 05:00 ;)

Svar: Mm, precis det vi gjorde och det går väl an nu på vintern när han galer 7.30. Värre på sommaren när han börjar vid 03.00 😂
Emelie Svensson

2016-10-24 @ 23:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0