Dagens ridpass - Obama & Sunnie

Jag slutade jobbet 13.30 och åkte via Vara för att hämta upp lite kablar med mera till sadelkammaren.
Jag var så extremt omotiverad till stallet idag, jag har ingen aning om varför. Men efter en snabb paus här hemma så kändes det bättre.
 
Jag startade med Obama. Han longerades i sommarhagen och han var riktigt duktig idag ! Lite seg i igångsättningarna men han travade på runda volter och såg trevlig ut. 
När jag skrittade fram honom gick han dessutom snällt bredvid mig, utan att knö eller släpa iväg mig. I avskrittningen var han dock uppjagad av något så då var det lite sämre med lydnaden. Men fortfarande så mycket bättre än vad han har varit. Kul att se framsteg !
 
Sunnie red jag först på grusvägen och skrittade sen av länge i skogen. Vi fuskade lite och hoppade över ett dike idag, jag tror att vi tyckte det var lika roligt båda två, haha ! Och Sunnie var så nöjd med sig själv när hon hade klarat det. Sötnos ❤
Jag red på kimblewickbettet även idag och hon var sååå fin ! I galoppen fick jag till och med spänna magmusklerna ordentligt för att kunna sitta ner, det borde väl tyda på en rundare galopp ? Hela ridpasset var bara toppen och jag är så glad att jag faktiskt kan arbeta med henne och inte emot henne. Jag ska rida på kimblewickbettet några dagar till, för att verkligen få in hur det ska kännas, innan jag börjar använda det mer sällan.
 
Nu har vi gjort färdigt hyllan i sadelkammaren och hämtat halm. Några minuter i soffan innan det är sovdags.
 
 
 
Min fina tjej 😍
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0