Avtrampningsskydd

När jag och Chills var hos mamma och red så trampade Chilli av sig en sko, igen.. Det var bara att skritta hemåt, så det blev inte ett riktigt lika långt pass som jag hade tänkt, men han fick upp flåset ändå.
Han skötte sig jättebra, galopperade bredvid en stor öppen åker, luktade på vattnet i grushålan (han vågade dock inte gå i) och gick förbi Obama och Hiawathas hage där dom busade runt utan att knappt bry sig. Så härligt med en så lugn och snäll häst !
 
Som tur är kunde hovslagaren komma ut redan igår så Chills fick på sig skon igen. Han sa att han tyvärr inte kunde sko med en mindre sko då den redan är lite för liten, just för att han inte ska kunna trampa av sig skorna. Men han tipsade om att prova avtrampningsskydd och se om det hjälper, så nu är dessa från Trust på väg hem:
 
 
Det är värt ett försök. Tyvärr hinner dom inte komma innan morgondagens hoppning men jag får hoppas att det räcker att han går med boots.
Hovslagaren trodde att det kunde bli bättre när vi skor honom bak också fram mot våren. Nu är han snabbare i bak eftersom han går barfota och långsammare i fram på grund av skorna, vilket kan vara en av anledningarna till att han trampar av skor på löpande band. Man kan ju hoppas, dom där skydden ser inte särskillt snygga ut..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0