Sunnie

För några dagar sen fick Cotten vara utan Sunnie en liten stund för första gången. Han gick kvar med Chilli i hagen när Tompa promenerade med Sunnie på grusvägen, så var jag kvar vid hagen för att kolla hur Cotten reagerade. Han gnäggade några gånger (så söt !) men gick sen och ställde sig bredvid Chilli och var nöjd. Chilli är ju Cottens stora idol så det var inga problem. 
 
Igår skrittade jag Sunnie barbacka för första gången sen december förra året och det var så mysigt att få sitta på hennes rygg igen ❤ vi skrittade ett varv runt sommarhagen och det räckte, hon är ju inte direkt bekväm att sitta på sen hon föll ur efter fölningen.
Denna gången var Chilli oroligare, antagligen för att han trodde att Sunnie skulle få gå och njuta i sommarhagen utan honom. Det smittade såklart av sig på Cotten så dom båda gick runt och gnäggade men det var inte så mycket mer än så. 
 
Sunnie var superambitiös och ville visa hur duktig hon var, samtidigt som hon gärna ville stanna och beta emellanåt. Hon känns fortfarande lite trött och som om hon tycker att det är tungt, så vi får köra igång riktigt långsamt.
 
Ingen bild, blogg.se krånglar igen..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0