Sammanfattning

Blogg.se har krånglat till och från den senaste tiden, därför har jag inte kunnat kika in här. På hästfronten har det ändå hänt en del.
 
Jag har ramlat av Chills ännu en gång, denna gången i Anns ridhus när vi försökte rida Chills och hennes ena hingst samtidigt. Det slutade minst sagt i kaos, där båda hästarna kom lösa varsin gång, så till slut gav vi upp och jag fick rida själv, haha !
 
Chills har vart på ännu en Stenträning där han skötte sig så bra. Han är lite tittig på bommar på marken och nya hinder fortfarande men han gick att rida på ett helt annat sätt.
 
För drygt en vecka sen var han också med på träningshelg för Hannes Melin. Markarbete på lördagen och hoppning på söndagen. Samma här, lite tittig men betydligt bättre. Han har utvecklats väldigt fort och gick att rida som vilken häst som helst på dom träningarna. Så roligt !
 
Nu har han vilat helt sen dess och igår longerade jag honom lite lätt. Nu ska han bara ridas ut och longeras blandat med en del vila i två veckor innan vi kör igång hårdträningen igen.
 
Cotten var ute på promenad igår och förutom att han är lite nervös så lyssnar han bra på mig och ser mig som en trygg punkt. 
Sunnie har vart ute på någon promenad men annars har inte orken räckt till henne, tyvärr. Förhoppningsvis blir det bättre nu när våren närmar sig.
 
Evelin fotade några fina bilder på Hannesträningarna: 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och min lilla Cotten på gårdagens promenad 😍
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0