Inridning av Måsas Amelia


Idag började jag ju alltså med Amelias inridning igen.

Jag började väldigt lugnt eftersom jag hellre går långsamt fram. Det blev lite extra träning idag med eftersom hon skiljdes från sin dotter Salsa under den tiden vi arbetade. De är redan avvänjda men eftersom de går i samma hage nu så har Salsa blivit lite mammig igen.

Jag borstade och sadlade Amelia och det var inga problem. Jag bytte också bett från tredelat till ett rakt gummibett. Det är väl inte det mest idealiska unghästbettet vad jag tycker men det är ett sådant hon haft när hon vandes vid träns. Jag märkte dock ingen större skillnad så nästa gång får hon nog ha det tredelade igen.

Jag började med att leda henne en bit på grusvägen. Det gick bra, hon stannade när jag stannade och backade när jag backade. Sen gick vi in i padocken och så longerade jag henne en liten stund för att se om hon har något sadeltvång. Hon tycker inte longering är kul alls så det gick väl inte sådär jättebra, men hon hade inget sadeltvång alls.

Då kastade Tompa upp mig så jag hängde på henne och så gick vi. Det var inte heller något problem och jag hade säkerligen kunnat rida henne precis som innan pausen. Men jag vill ju som sagt ta det lugnt så vi avslutade med en promenad till på grusvägen.


Imorgon fortsätter vi !



Måsas Amelia



Kommentarer
Postat av: Annnnaaaa'

gud vad söt ! =)

2010-06-15 @ 13:59:38
URL: http://koukila.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- en glimt av mitt hästliv :D

sv;härligt =D Den är här med :p

var bor du ;P

2010-06-15 @ 16:14:02
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Annnnaaaa'

okej , men det är du som ska rida in henne lr ? ;)

2010-06-16 @ 08:43:22
URL: http://koukila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0