Mina och Sunnies mål 2012

Under 2012 ska jag och Sunnie:


- Få fler nollor i 1m.

Vi har hoppat 1m ett tag, men förra året var första gången vi red omhoppning. Nu ska vi rida fler omhoppningar och få fler nollor i 1m. Placeringar är ju såklart ett plus !


- Debutera 1.10.

Höjden är absolut inget problem, det har vi bevisat för oss själva många gånger. Så detta året ska vi starta minst en 1.10 och om tiden finns så ska vi starta så många att vi ska kunna känna oss säkra på den höjden och vara nolla i både grunden och omhoppningen.


- Starta regionalt

Vi ska i år göra våran första regionala start i hoppning tillsammans. Förhoppningsvis hinner vi göra flera regionala starter.


- Hoppträna

Jag har inte vart iväg på en hoppträning sen jag slutade skolan. Nu har jag hyffsat nära till en tränare med bra övningar och trevligt folk att träna med så om prngarna finns ska vi komma igång med träningen.


- Starta dressyr

Ett mål som jag haft med länge men som inte blivit av då jag lagt pengarna på hoppningen. Men om min ljumske blir bättre så är det dags i år ! I så fall så blir det en lokal start och antagligen LC och LB.


- HA KUL !

Detta året, precis som alla andra år, ska vi ha roligt tillsammans och rida ihop oss till ett bra team ! :)





Bra realistiska mål tycker jag. 

Sen ska vi självklart fortsätta att jobba med målen jag satte upp för 2011. Det är de punkterna som kommer hjälpa oss att nå målen detta året. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0