Resultat Grästorp

Igår var vi iväg på en lokal hopptävling i Grästorp. 

I första klassen, som var en 90cm Clear Round, så kändes det direkt till första hindret att vi hade hittat den där känslan igen. Jag vågade rida fram och ta distanserna istället för att sitta och hålla i henne ända fram till hindret och komma alldeles för nära. Visst, på något hinder blev jag lite fast i handen men i de lägena räddade Sunnie oss.
För Sunnie hoppade bra och luftiga språng igår och tyckte det var kul !




Nästa klass var en 95cm med omhoppning efter alla hade startat grundomgången eftersom det var en lagklass. 
Grundomgången kändes lika bra som i första klassen och vi blev felfria.



Då fick vi vänta i nästan 2 timmar på att rida omhoppningen och jag och Sunnie var först ut. Då var jag riktigt nervös kan jag säga, men ändå sådär härligt taggad !

Det blev dags för omhoppning och Sunnie var med på noterna. Tyvärr så fick vi ett pet på det enda räcket i omhoppningen och det grämer jag mig fortfarande över. Men vi fick en helt okej tid och en bra omhoppning med oss i bagaget.



Först blev det något konstigt med min tid i omhoppningen. De sa att jag fick 10 fel, varav 6 tidsfel, och det visade sig att de fått fel tid på mig och Sunnie i omhoppningen i resultatet. Efter en stund fick de det fixat och då låg vi på en 6e placering av 16 placerade. Tyvärr så hamnade vi någon utanför placering när alla hade ridit.
Lite tråkigt, men ändå en tävlingsdag att vara riktigt nöjd med !







Min fina, fina Sunnie ♥


Nästa helg taggar vi om till Vänersborg !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0