Resultat Partille

Som jag skrev igår så fick jag aldrig någon bra känsla, vilket är väldigt tråkigt då jag i alla fall brukar vara nöjd över minst en utav klasserna när jag åker ifrån en tävling. 


Till den första klassen, 1m, så blev det lite för kort framridning. Vi fick något bra språng på framhoppningen men Sunnie var fortfarande spänd när vi kom in på banan. Väl inne på banan fokuserade jag på att hon skulle gå fram så mycket att (jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här om oss) det gick för fort och hon blev för flack. Vi hade inget tryck i galoppen och jag kunde inte släppa kontrollfreaket inom mig så då blev det som det blev.

Vi rev en oxer som var sista hindret på en linje. Vi kom kort in på räcket och jag blev fast i handen och red på 6 galoppsprång istället för 5 och kom då nära på oxern med. 

4 fel i 1m.




I den andra klassen som också var 1m red jag inte fram alls länge då det var så varmt. Vi fick till 2 kanonsprång på framhoppningen och gick in på banan med en bra känsla. 
Jag sänkte tempot en aning till denna klassen och satte lite mer tryck i galoppen men lyckades göra samma misstag i denna klassen, på samma linje dessutom. Alldeles för kort in på räcket, satt och höll i Sunnie istället för att rida fram på 5 galoppsprång och rev oxern. Så surt !

I denna klassen kollade hon dessutom på hinder nr 5, ett räcke med "polka"bommar. Hon är inte den som kollar på tävling annars så jag blev lite ställd och kom mig inte för att reagera förrän precis innan hindret då jag tryckte över henne och så fick vi med en bom på köpet. Språnget efter det gjorde hon super i alla fall !

8 fel i 1m.




Så jag var lite besviken när jag åkte hem igår men det kan ju inte alltid gå bra. Även om man vill att det alltid ska kännas bra.

Partille hade en stor och fin padock med bra underlag och de var snabba med banbygget och tävlingen flöt på bra. Tyvärr så var det trångt, dåligt skyltat och vissa funktionärer var otrevliga. 


Nästa tävling är i Grästorp om 2 veckor så det är bara att tagga om !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0