Resultat Gråbo 1/9

Ojj, då ska jag sammanfatta gårdagen, det blir inte lätt. Det var både upp och nergång igår och tävlingsplatsen hade både för och nackdelar.
 
Tävlingsplatsen i sig var mysig och så och funktionärerna var väldigt trevliga men det mesta kändes lite rörigt. Infångare ramlade på banan och det satt en plastpåse runt en högtalare som satt på tävlingsbanan vilket Sunnie såklart blev livrädd för. En tjej gick omkull med hennes häst inne på framhoppningen och blev liggande och folk skrek sjukvårdare i nästan 10 minuter utan att någon kom, så tillslut hoppade en utav ryttarna som skulle tävla av och hjälpte ekipaget. Under tiden fortsatte tävlingarna som vanligt och vissa ryttare hann inte hoppa fram eftersom framhoppningen stog still ett tag.  
 
Till första klassen gick framridningen bra, Sunnie lyssnade bra på mig. Eftersom tävlingsbanan var ganska trång och långsmal så försökte jag rida ihop Sunnie inne på framhoppningen så att vi skulle kunna ha ett lägre tempo men ändå behålla trycket inne på banan men det gick inte så bra. 
 
Väl inne på banan så blev det lite för mycket backande då jag förberett mig på att det skulle vara trångt. Sunnie, som var spänd till döds pga den där plastpåsen, hoppade ganska platt och var i en del hinder. Hon tittade på ett polkaräcke där vi fick ett stopp vilket gav 4 fel plus tidsfel. En mellanrunda som liknade rundorna vi gjorde i Essunga med undertempo och för lite tryck. 
 
Resultat 1m: 7 fel.
 
 



Och då till klassen där vi tog hem våran första vinst. Jag kan fortfarande inte få in i huvudet att det är sant !
Jag red fram henne en kort stund och fick henne allert. Framhoppningen gick bättre i denna klassen och vi gick in på banan med en bra känsla. 
 
Vi hade ett mycket bättre tempo i denna rundan och jag hittade den ridningen jag vill åt. Sunnie hoppade lite snålt och var i något hinder men hon var med mig och kämpade. Till vattenmattan blev jag väldigt fast i handen och tryckte in ett eller två galoppsprång extra men lyckades ta mig ur det dom sista sprången och vi blev felfria och fick komma in på omhoppning när alla hade hoppat klart !
 
Resultat 1.05m grundomgång: 0 fel.
 
 



Till omhoppningen tog dom bort alla hinder som inte var med i omhoppningen. Jag höll Sunnie varm under det lilla uppehållet och tro det eller ej men när jag red in på banan släppte all nervositet och jag bara red. 
Till 2an hade jag inte bestämt mig för om jag skulle gå runt eller vända innanför förrän jag precis vände upp och som ni ser så valde jag att gå innanför. Man ska ju egentligen alltid ha en plan när man går in på banan och hålla den så gott det går men det gick ändå denna gången. 
På 5an hade vi en enorm tur. Vi var i det planket rätt hårt men denna gången var det vår tur att ha lite tur i bakfickan och den låg kvar. sen var det bara kombinationen kvar och sen var vi i mål och gick upp i ledning ! Som sagt så grät jag glädjetårar tills prisutdelningen var över och jag var/är så stolt över min fina Sunnie ♥
Det var den ryttare efter oss som fick 4 fel så vi stog som vinnare i klassen och jag kunde inte tro att det var sant, och kan väl det egentligen fortfarande inte. 
 
Resultat 1.05m omhoppning: 0 fel och vinst !
 
 


Vad gillar ni Tompas engagemang ? Jag tror att han var lite nervös ;)
 
Så, för att summera gårdagens tävlingsdag så kan jag säga att det inte var våra bästa ritter, trots att vi kom tillbaka ganska starkt efter första klassen. Sunnie var med mig och hade nog lika kul som jag. Jag får säga att ritterna ser prydliga och genomtänkta ut och jag är nöjd och stolt över både mig själv och Sunnie. Mest Sunnie ♥ Vi vann !!!
 
Här kommer en maaaassa bilder:
 
 
 
Ni måste erkänna att det ser rätt bra ut ? ;)
 
 
Sunnie hade sin fina remontnosgrimma från Kyro Riding Gear.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi bara visa att detta inte var en engångshändelse. Nej då, nästa tävling är i Floda om tre veckor och vi ska som vanligt satsa på att ha kul !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelin

Så underbart roligt för er<3

Svar: Ja, verkligen ! <3
Emelie Svensson

2013-09-02 @ 22:16:04
URL: http://adifferentlife.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0