Första galoppen på 6 månader !

Hej på er !
 
Idag jobbade jag 8-16 och lyckades hålla humöret uppe ganska bra faktiskt. Efter jobbet hann jag slappa en liten stund innan Tompa kom hem och vi åkte till stallet. Han kopplade ljud åt grannen under tiden jag red Sunnie.
 
Sunnie var lika fin som vanligt och idag la vi på en kort galopp, bara för att jag inte kunde hålla mig. Och vad underbart ! Hon var så mjuk och avslappnad så nosen sänktes långt ner mot marken om jag släppte efter på tyglarna. Fina häst <3
På lördag ska jag filma henne när jag rider och sen maila till Husaby. Jag är lite mer nervös över svaret nu när jag känner hur fin hon är att rida..
 
Mamma kände sig lite ridsugen så hon skrittade Platina (och travade en kort bit för att känna på fina traven) och jag ledde Chilli. Chilli fick hoppa över en stock för första gången och frambenstekniken är det ju inget fel på ! Han skötte sig jättebra med undantag för något litet glädjeskutt.
Tyvärr fick Platina skav av sadelgjorden. Vet inte varför då allt satt som det gjort innan och vi inte red särskillt långt men ett litet sår blev det. Så tills det har läkt får jag rida barbacka och sen försöka hitta en bättre sadelgjord.
 
Nu ska jag hoppa i dushen och äta kycklingsoppa innan jag lägger mig. Varför blir det alltid så att man äter mitt i natten ? Eller det kanske bara är hos oss det är så ?
Imorgon jobbar jag 7.30-16 och ska sen rida och meka Impreza efter det.
God natt !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0