Sweet Chilli E - snart 7 månader

Det har vart väldigt lite av Chilli här på bloggen det senaste (och väldigt lite av det mesta, haha) så jag tänkte ge er en liten uppdatering. 
 
Chilli är kungen i stallet just nu, utan tvekan ! Tanterna säger faktiskt inte ifrån så mycket som jag trodde dom skulle göra. Han får härja runt och kaxa nästan så mycket han vill. Och det gör han, haha !
 
Han står ju i egen box på nätterna och har gjort sen han var ca 5 månader och 2 veckor.
Innan han har fått snutta på morgonen så har han nästan panik och ska bara fram. Att ta på sig grimman går alldeles för långsamt, han har liksom inte tid att vänta ! 
Jag brukar släppa ut Platina i hagen först och tar sen Sunnie och Chilli på en gång. Första biten till hagen går jättebra, han är oftast väldigt duktig att leda, men så fort han ser Platina så är det kört. Dessutom har han kommit på att han börjar bli stor och faktiskt kan trycka bort mig med bogen. Men förhoppningsvis så lägger sig den där besattheten utav mjölk snart och då tror jag han kommer vara snäll som ett litet lamm. Han är ju faktiskt en väldigt snäll, okomplicerad och social fölunge, särskillt sen han slutade använda sina huggtänder ;)
 
När jag ska hämta Sunnie i hagen för ridning så är det alltid Chilli som kommer och möter mig, gnäggandes. Sen går han bredvid mig ända fram till Sunnie.
Han älskar att bli kliad överallt och tycker numera att det är helt okej när jag pussar honom på mulen. 
Han står snällt på gången och är oftast snäll att lyfta fötterna på. 
Just nu går han mest in och ut från hagen men till våren är det dags för oss att börja ta lite promenader och för Chilli att vänja sig vid att stå själv i stallet.
 
Att en fölunge kan ge så mycket lycka <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0