Dagens ridpass - Sunnie & Platina

Jag sadlade och tränsade Sunnie med inställningen att hon skulle vara spänd och rädd för precis allt idag. Det blåser en del här och särskillt då brukar det finnas monster under varje löv.
Men när jag hade travat fram och sedan började stretcha henne i lång och låg form och ställa igenom i båda sidor så fick jag en bra respons från Sunnies sida. Visst, hon slängde sig åt sidan så att jag fick ta mantag en gång men var annars påverkbar och faktiskt väldigt trevlig. Så kul när man kan bli positivt överraskad ibland, haha !
Jag krävde inte så mycket mer än det av henne i skritt, trav och galopp men hon blev lite svettig och skummade ordentligt i munnen så nog kom jag åt henne med det arbetet. 
 
Platina longerade jag idag. Jag hade lite ont om tid då vi ska till Hagö strax och så kände jag inte för att få en flygtur till molnen, hehe. 
Nu är det svårt att säga då underlaget där jag longerar inte är det bästa men jag tyckte att hon såg lite ofräsch ut på vänster bak. Jag kände eventuellt liiite stelhet igår när jag joggade henne och visst kan det vara så att hon sträckte sig när hon gick omkull och behöver vila mer. Jag tänkte sitta upp på henne imorgon, känna efter och efter det avgöra hur hennes närmsta vecka kommer se ut.
 
 
 
Mitt hjärta <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0