Flängig dag och Dagens ridpass

Phu, vilken dag !
 
Mockning och Sunnie på morgonen. Hem för att lasta transporten men vi funderade om och väntar lite till med att flytta saker. Bort till Hagö för att börja måla tvättstugan, sen hem till mamma kl 13 för födelsedagslunch. 
Tillbaka till Hagö för att visa alla runt och sen till mamma igen för morfars tårta. Sen stallet, där mormor och morfar hälsade på Chilli och tyckte att han växt sen sist. Minst sagt, när dom såg honom sist så var han pytteliten !
Sadlade och tränsade Platina för en sväng på grusvägen och sen till mamma för att byta om innan jag och Tompa styrde bilen mot Hagö, igen. Där har vi vart sen kl 18 ungefär och vi blev faktiskt klara i tvättstugan. Bara pannrummet kvar då..
En minst sagt flängig dag och jag har vägrat att kännas vid min förkylning och feber. Men nu när jag kröp ner i sängen så blev den väldigt påtaglig.
 
Sunnie var i alla fall superfin att rida idag, trots två vilodagar i ryggen. Hon var tittig och spänd men gick ändå fram överallt och var så sprudlande glad. Härlig energi i steget och spetsade öron precis hela ridturen, så roligt ! Jag själv satt och log hela tiden.
 
Platina var fin att rida. Lite stretig emellanåt kanske och när jag la till spöt bakom skänkeln en gång så höll hon på att sparka mig ur sadeln. Galoppen blir bättre och bättre, även hennes register i traven, där jag nu kan variera tempo och steglängd mycket bättre.
 
Nu ska jag sova som en stock. God natt !
 
 
 
Bara min bästa vän och jag, så mysigt <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0