Veterinär idag igen

Denna dagen har inte startat något vidare bra.
Jag är hemma från jobbet idag, jag har ingen ork alls. Så jag åkte till stallet imorse för att släppa ut hästarna och mocka i min takt. Innan Platina kom ut i hagen så longerade jag henne. Hon vilade igår och skulle hon vila en dag till är jag rädd att hon blir knäpp. 
Hon var lugnare än sist men hon visade några fina bocksprång.
 
Sen skulle jag promenera en bit med Chilli så att hans sår håller sig öppet och i rörelse. När vi kommit precis utanför synhåll så hör jag bara ett brak och förstår att Platina har sprängt staketet. Jag vänder mig om och ser Platina komma springandes och helt plötsligt snubblar hon, tappar balansen och går omkull. Hon ställer sig upp och ser först lite besvärad ut. Men sen kommer hon fram till oss och går bredvid Chilli ända tills jag släpper in honom i hagen. Sen var det inget svårt att fånga in Platina och även Sunnie som passade på att springa ut och beta när tråden var nere.
 
Snabbt ut för att byta handtag och lappa tråden på ett ställe, sen kunde tanterna komma ut igen. Då såg jag att Platina hade besvär med att äta, hon stog mest och pillade i höet. Jag kikade in i munnen men hade lite svårt att se då Platina inte ville stå still. Inget blod i alla fall.
Så nu väntar jag på att veterinären ska vara klar på sitt sista ställe i eftermiddag så att hon kan komma ut och titta på Platina. Suck..
 
Chilli kom ut på en promenad till slut i alla fall och han kändes lite slö. Men ingen feber och han äter och dricker som vanligt så det är bara att vänta.
 
 
 
 
Klantiga tant !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0