Suicide Squad och hästsnack

Biokväll igår med grillning som avslut. Vi såg Suicide Squad och jag som var väldigt skeptisk mot filmen innan tyckte att den var riktigt bra ! Grillkvällen drog ut lite på tiden och sådär men roligt var det.
 
Jag slarvade igår igen och lät Sunnie vila. Det är inte okej att ändra planerna så för att jag är lat. I mitt försvar så fastnade jag med att städa Johans bil och det tog en stund. Men det får bli skärpning framöver. 
Platina har blivit prioriterad det sista för att vi ska kunna komma igång och hoppa igen. Jag tycker att hoppning är roligast och när det mesta med Sunnie har vart så spänt och känsloladdat det sista så är det skönt att hoppa upp på Platina och leverera utan att känna press. Jag hoppas att vi ska hinna ut på tävlingsbanan innan årets slut. Jag måste bara ta kontakt med någon utav gårdarna med padock i närheten.
 
Just nu är jag och Tompa i Vara och ska fira hans mamma som fyller år. På vägen hem ska vi åka förbi jobbet och handla dit inför imorgon. Fyra dagars jobb nästa vecka innan jag har ännu 1.5 veckas semester. 
Sen ska båda hästarna ridas och jag har en ungefärlig plan för båda två.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0