Dagens ridpass - Platina

Min motivation sjönk verkligen till botten efter Sunnies senaste påhitt. Den här tittigheten är inget nytt utan något som vi har jobbat med i flera år. Men det har blivit värre det sista och mitt tålamod börjar helt enkelt ta slut.
Så idag fick Sunnie vila. Jag var på lite dåligt humör efter en jobbig dag på jobbet och kände att jag inte skulle reda ut en stirrig Sunnie idag. När jag dessutom kände att hjärtat började slå oregelbundet igen och jag såg stjärnor när jag mockade så bestämde jag mig för att det räckte med en häst idag. Sunnie hade ändå inte vilat på en vecka så det var lägligt.
 
Platina däremot var riktigt rolig att rida. Hon vände runt och blev "rädd" för en stock som låg bredvid skogsvägen men annars gick hon bra. 
Vi hoppade några låga språng i skogen också och jäklar vad hon hoppar ! Idag riktigt sög hon hinder och hoppade med bra power. I några av sprången så vred hon sig lite i luften då hon tittade på en stubbe som var bredvid och då satt jag löst, haha ! Men jag landade som tur var i sadeln varje gång och är väldigt nöjd med henne idag. Det ska bli kul att komma ut och hoppa mer med henne framöver !
 
Nu ska jag och Tompa äta kyckling, ris och currysås och bara slappa i soffan framför en film. Precis det jag skrev förra veckan att jag aldrig gjorde längre, prioriterar att slappa framför stallet.. Well, desperate times calls for desperate measures ! Eller något i den stilen..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0