Dagens ridpass - Sunnie & Platina

Jag red båda hästarna. Skönt, men jag ångrar mig lite nu när halsen och lungorna värker. Jaja, det blir bättre tills imorgon förhoppningsvis !
 
Båda joggades i skogen där vi kunde skydda oss hyffsat från regnet. 
Sunnie var förvånansvärt avslappnad och kunde jogga i låg form i både trav och galopp nästan med en gång. Vi jobbade lite med galoppfattningarna där hon gärna vill gå ur formen och på slutet satt dom ganska bra.
 
Platina joggades lite kravlöst med enda kravet att hon skulle gå fram ordentligt. Hon är lite svår för hon är väldigt av och på. Ena stunden är hon så seg så att jag får driva för mitt liv och andra stunden är hon stark och nästan het. På slutet var det bättre och jag fick svar nästan direkt när jag bad henne att öka eller samla sig.
Vi skuttade över en stock två gånger också och det kändes som hon hoppade väldigt väl. Det ska bli kul när vi kan komma iväg till ridhuset och hoppa igen !
 
Hästarna fick stå inne efter ridningen och när jag tog in Chilli såg jag att han fläkt en bit på sin hov. Biten satt kvar i en liten liten remsa som jag drog loss. Självklart gick remsan ända upp till kronranden när jag drog så det slutade med att han blödde. Suck.. Om den hästen är hel och levande den dagen jag ska rida in honom så blir jag förvånad.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0