Ny häst i stallet

Jag har vart så inne i mitt och Sunnies problem det sista så jag helt har glömt av att berätta vad som händer nu i helgen !
 
Kommer ni ihåg Frank som stog inackorderad hos mig för ca 5 år sen ? Matilda köpte honom samtidigt och från samma ställe som jag köpte Duff.
Nu ska mamma ta över Frank och på söndag ska vi hämta hem honom till vårat stall. Framöver så ska Frank och Chilli gå på lösdrift ihop. 
 
 
 
 
En bild från 2010 på Frank och Duff.
 
 
 
 
Mammas senaste bild på honom.
 
 
Det ska bli så skönt att sära på Chilli och Platina. Dom är så fästa vid varandra så det är helt otroligt att det ens går att rida Platina. Och så hoppas jag att Frank kan uppfostra Chilli och lära honom hur livet verkligen fungerar, just nu får han göra vad han vill utan att tanterna säger till honom. Bortskämda unge..
 
I sommar när vi har flyttat Sunnie och Platina till vårt nya stall så kommer Chilli gå kvar på bete med Frank och så kommer också Denver och joinar grabbarna på betet. Till hösten kommer Chilli dock att flytta till vårat nya stall igen och då hoppas jag att Platina har släppt sitt kontrollbehov över honom.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0