Dagens ridpass - Sunnie & Platina

Idag jobbade jag 6-14 och när jag kom till jobbet imorse såg jag att vi visst hade APT på jobbet kl 17. Jag kände att det skulle bli väldigt stressigt i stallet på bara 2.5 timmar men löste det ändå bra.
 
Sunnie joggades på åkern. Det var lite i mjukaste laget för att jag egentligen ska få rida där men vi skrittade mest och travade och galopperade bara några längor då snön var djup och antagligen gav mjölksyra. Jag tror vi var ute i knappt 30 minuter, lagom på det underlaget tycker jag ! Sunnie gick fint som vanligt och kändes väldigt mjuk och avslappnad.
 
Platina var tvungen att röra på sig efter gårdagens hoppning så jag bestämde mig för att longera henne i ena hörnet på åkern. Hon var jättesnäll att leda fram men så fort jag släppte ut henne på volt på åkern så sa hon "Tjarrååå, nu sticker jag !" och drog iväg. Det var bara det att underlaget släppte och helt plötsligt låg Platina på sidan i snön. Paff blev hon och efter det höll hon sig lugn kan jag lova, konstigt att såna där märrar alltid måste lära sig en läxa. Hon såg ren ut när hon travade på volten efteråt och det var en lugn omkullgång, mer att hon liksom gled ner på sidan. Men visst kommer hon säkert ha träningsvärk eller någon sträckning imorgon. Klant !
 
Nu har jag precis kommit hem från APTn och väntar på att maten ska bli klar. Jag har en lugn kväll med Tompa framför mig och imorgon är jag ledig. Då ska hästarna ridas igenom ordentligt (om Platina känns fräsch efter idag då) och så kommer hovslagaren. 
 
 
 
 
Såhär kan det se ut om man har för bråttom.
 
 
 
Tur att hon är söt !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0