Dagens ridpass - Sunnie & Platina

Jag hade ett kanonpass på Sunnie i hagen idag ! 
Hon har ju vilat/tagit det lugnt ett tag så vi startar igång lite långsamt igen. Jag hade inte så höga krav, låg form på en ganska stor volt i trav och galopp där vi checkade övergångar och lite in- och utåtställning. Hon kändes väldigt mjuk och fin och jag hade ett trevligt stöd i handen hela tiden. Ett tag plockade jag upp henne i formen i traven och där kändes hon riktigt fin ! Avtravning i låg form innan vi skrittade av. 
Sunnie är en häst som alltid har vilat sig i form och efter denna ofrivilliga vilan så känns hon riktigt fin.
 
Platina skrittade fram under tiden jag red Sunnie eftersom hon följer efter oss överallt i hagen så hon kunde börja trava nästan med en gång på linan. Och idag såg hon fräsch ut redan från början. Hon var lite seg men gjorde det hon skulle. 
Förhoppningsvis hinner jag rida henne i helgen och se så att hon känns ren även uppsuttet. I så fall kör vi igång lite försiktigt med henne också.
 
Det konstiga är att sen vi flyttade hit till Hagö så känns det som jag har fått mindre tid över efter jobbet. Visst tar det längre tid att åka hem än innan men jag slipper också restid till och från stallet. Det mesta handlar ju om rutiner. Nu har vi haft mycket att göra runt omkring flytten och då blir jag lite slapp med ridningen. Men det ska det bli ändring på, jag ska allt hitta tillbaka till motivationen jag hade tidigt i våras !
 
 
 
TB-bild till mina och Sunnies "Glory days".
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0