Throwback

Till för 2 år och 1 dag sen när jag och Sunnie kom 6a i 1m i Gäsene. 
Innan denna tävlingen hade vi haft en svacka i hopppningen, jag hade bland annat flugit av i ett hinder och fått en spricka i lillfingret. Jag kommer ihåg att jag var så nervös innan jag gick banan, så gick vi in och levererade en säker dubbelnolla och fick rida ärevarv till Calvin Harris - Summer. Älskade häst !
 
 
 
Detta var min och Sunnies näst sista hopptävling tillsammans. I andra 1metersklassen den dagen så stannade vi ut oss på a-hindret i kombinationen, precis som vi gjorde tävlingen efter det också. Det var i samma veva som jag såg att hon satte under bakbenen ojämnt vid longering och jag bestämde mig för att åka in och kolla upp henne. Resten av historian kan ni ju utantill vid det här laget.
 
 
 
 
 
 
 
Åå, ni anar inte vad jag saknar hopptävlingarna med Sunnie ! Så synkade som vi kunde vara. Tänk då om hon inte hade haft spatt halva/hela sitt liv, vart hade vi varit idag då ?
Finaste, bästaste Sunnie <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är så otroligt fina ihop<3 <3 <3 och eran samspel är i en liga för er själva jag är så otroligt glad att jag fått se hela eran karriär ihop <3 <3 <3

Svar: Nu när hon bara får hoppa lågt så är det ju du som får ta över 😉❤
Emelie Svensson

2016-05-31 @ 17:17:32
Postat av: Anonym

Haha vi får väl se vad framtiden bjuder på ;) <3

2016-06-02 @ 14:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0