Dagens ridpass - Obama & Sunnie

Jag ska börja med att rätta mig från det förra inlägget. Obama vilade inte i söndags, då red jag på vallen och repeterade det vi gjort dagen innan. Jag provade ett fullcheek på honom och det verkade han gilla väldigt mycket, så det kommer jag rida på ett tag framöver. Det är lättare att ställa och svänga honom på det då det liksom ramar in honom lite.
 
När jag slutade jobbet vid 14 åkte jag till Sanna och red hennes två fina hästar ihop med henne. Jag tackar och tar emot för fler timmar på hästryggen !
 
När jag kom hem så red jag Obama på vallen igen och det kommer jag göra fram till tisdag då han får skor på bakfötterna. Jag tycker att han har slitit en del bak och misstänker att det kan ge ett visst obehag på hårt underlag. 
Idag fick jag en fin känsla emellanåt. Jag fick mjukat upp hans högersida lite och då var han avslappnad och igenom. Tills vi red förbi en sten på slutet som han trodde skulle döda honom, då spände han till och fick trava några varv till innan vi avslutade.
Vi tog lite galopp och just nu är den stor och valpig. Tills han har fått lite bättre balans och styrka så låter jag honom mest rulla på framåt.
 
Sunnie red jag barbacka på grusvägen. Det är jättebra för min balans och på något vänster så är hon inte lika tittig då. Antagligen för att jag ramar in och kommer åt henne bättre. Vi galopperade mest, då traven stötar så hemskt i min ryggrad, och där var hon jättefin. Jag red återigen på kulbettet och det verkar hon tycka om.
 
 
 
Snygging !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0