Dagens ridpass - Sunnie

Idag bestämde jag mig för att ridvilan fick vara över och broddade Sunnie för en tur på grusvägen. Hon var ett as att brodda bakhovarna på, på framhovarna kunde jag däremot sitta på en pall med hoven i knät, haha !
 
Eftersom hon har vilat i tre dagar och eventuellt var lite stel av det hala underlaget så skrittade vi fram och av länge och travade bara lite grann. Hon var väldigt tittig idag men kom ändå ner i varv och kunde jobba emellanåt. I skritten skötte hon sig super, där la jag mest energi idag. Korta/länga, halt och skänkelvikningar. 
Obama får tyvärr vila till snön har smält bort. Han har inga skor bak och halkar så hemskt när vi rider på grusvägen och på vallen är det för surt för tillfället. Jag hade egentligen tänkt ge honom någon veckas vila sen när jag hoppat in honom men han får den vilan nu istället.
 
Sen gjorde jag stallet under tiden Tompa började på elen i sadelkammaren. Vi fick också bärt in en byrå så när ländtäcken och lindor/paddar är färdigtvättade så kan jag börja packa in dom. 
 
Nu ska vi äta potatisgratäng med kött och fira att Tompa börjar på sitt nya jobb imorgon !
 
 
 
En gammal på min sötnos ❤
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0