Föl 2018 - Catch 95454

Nu är allt planerat och bokat och klart. Nästa gång Sunnie kommer i brunst så ska hon köras till Nygården utanför Skara för att bli betäckt ! Sååå roligt 😁
 
Jag har ju inte velat betäcka Sunnie tidigare på grund av hennes spatt. Men jag vill så gärna ha en avkomma från henne så i måndags ringde jag runt till flera olika veterinärer och kliniker för att rådfråga vad dom trodde och alla tyckte att jag skulle köra på. Som många av dom poängterade så är ingen häst felfri och spatt är ändå en sjukdom som hästen kan vara fullt fungerande med. Och dom tyckte att om jag har en häst med ett bra psyke och inga andra större fel (och så länge jag väljer en hingst med bra benställning) så finns det ingen anledning att inte ta föl på henne. Och jag vet ingen häst som har ett mer underbart psyke än Sunnie.
 
Hingsten jag har valt är en yngre holsteinerhingst som har fått fina lovord, särskilt för sin galopp där han har blivit belönad med en 10a. Han hoppar med bra teknik och är av snygg modell. 
Nackdelen är att det är så många tyskar som vill ha honom på sina ston att vi svenskar bara precis har börjat komma intill. Därför kan det bli så att jag får välja en annan hingst om jag har otur, men jag lovar er, min backup-hingst är inte dålig han heller.
 
Catch -13
e. Colman ue. Calido I-
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna från Hippoessentia.se. Visst är han läcker ? 😍
 
Gissa om jag är glad ? Och gissa om jag längtar till Sunnies nästa brunst !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0