Hästarna just nu

Som Tompa nyss påpekade så har jag vart väldigt dålig på att blogga det sista. Men just nu har jag inte så mycket att skriva om.
 
Obama har vilat ett tag då han var oren. Så tråkigt när vi precis började komma igång med hoppningen. Men vi startar upp lite försiktigt nu igen och hoppas på att det bara var något litet. Förmodligen får han vila helt från hoppningen till våren, först då kanske vi kan komma ut på någon P&J/lättare lokal. Annars hoppas jag att vi kan debutera dressyr någon gång under tidig vår.
 
 
 
Sunnie är dräktig och rids därför bara joggpass just nu. Snart är hon i 5e månaden och eftersom hon verkar tycka att det är lite tungt så ska vi snart börja trappa ner till enbart skrittrundor. 
Jag vet inte om jag skrev det men för en vecka sen gjorde vi ett nytt UL och hon är fortfarande dräktig med Catch 👏
 
 
 
Chilli är under en lättare inridning och rids väldigt sporadiskt. Han har vart duktig hittills och vi skyndar långsamt. Från början så tänkte jag inte ens sitta på honom förrän till våren men när han ändå växte i sin kropp så fint under sensommaren så siktar vi nu mot 3-årstestet i maj. 
Han ska dock vila december-januari och större delen av februari. Om han ska vila från löshoppningen så länge får vi se, det beror helt på hans växtperioder och hur han känns i övrigt.
 
 
 
Så, nu är ni lite mer insatta i hästeriet och vad som händer framöver. Förhoppningsvis ska Evelin komma ut och fota lite fina bilder snart så jag får lite nytt material att visa upp.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh vad tråkigt med Obama, hoppas han håller sig fräsch nu! :)

Svar: Ja, vi får hålla tummarna 😊
Emelie Svensson

2017-11-02 @ 21:44:11
URL: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0