P&J Vara

Jag tänkte sammanfatta dagens "tävling".
 
Chilli skötte sig som vanligt världsvant när han är hemifrån. Lite bufflig men står snällt och gör det jag ber honom om. Idag upplevde jag honom dock som lite tittig. Infångarna och siffrorna inne på banan var bland annat lite läskiga. Sen att det sprang folk på läktaren och var liv och rörelse bekom honom inte.
Som jag har sagt innan så hoppar han bäst i galopp och jag själv har lättare att hänga med i sprången. Idag var han dock lite ålig innan vissa hinder så förutom till dom två sista så tog jag ner honom i trav innan. Då fick jag mer tid på mig att rama in honom och han hann se ordentligt vad det var han skulle hoppa. Vi fick ett litet halv"stopp" på nummer två och på trean hoppade han mig ur sadeln, haha !
 
Jag är inte helt nöjd, jag hade velat kunna rulla på i galopp banan runt. Men det är första gången han hoppar mer än två hinder i följd och gångerna han har hoppat överhuvudtaget innan idag kan jag räkna på en hand. Nu ska han få sin vintervila så kommer vi tillbaka starkare till våren !
 
Jag hoppade för övrigt Frank idag också. Han tyckte verkligen att det var jätteroligt och hoppade övervägande bra. Så kul, efter den lilla dippen han har haft i hoppningen.
 
 
 
 
Det finns lite hopp i honom som vi nog ska kunna plocka fram nästa år 😊
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0