3årstest Grevagården

Nu är 3årstestet över och jag kan andas ut. Eller ja, inte riktigt än, så fort Sunnie klämt ut bäbis 🙈
 
Chills skötte sig super hela dagen, förutom att han var lite brötig innan löshoppningen. Men det var mycket att titta på och det är inget jag lägger någon vikt på.
 
Löshoppningen gjorde han med bravur, så bra som han hoppade igår har han aldrig hoppat innan. Han hoppade maxhöjden på 130cm två gånger och det var inga problem. Visningen gjorde han också bra. Tyvärr kunde jag inte visa upp hans trav på bästa sätt, jag sprang så fort benen bar men det var bara joggtempo för honom. 
Galoppen fick han lägre poäng på eftersom han har börjat gå i korsgalopp lite då och då. Där är det styrkan som saknas. Det syntes också på hoppningen då han lyfte frambenen lite ojämnt.
 
Ridprovet gjorde han också jättebra. Sargen var läskig så han gick lite innanför spåret men gjorde allt jag bad om och lyssnade bra på mina hjälper. Så duktig !
 
Sammanfattningsvis så är jag jättenöjd med Chills. Han visade sig nästan från sin bästa sida och jag kunde inte begärt mer av honom. Lite besviken på vissa poängpunkter men så är det med bedömning.
 
 
Helt okej poäng och det dom skriver stämmer.
 
Sanna var med och fotade igår så nu väntar jag på en massa fina bilder 😍
 
 
Ni får ett smakprov så länge !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0