Sunnie och Chilli

Det känns så roligt att ha två hästar på väg igång nu !
 
Sunnie har jag travat korta sträckor i någon vecka. Vi ökar successivt dag för dag och hon känns oförskämt fräsch just nu (pepparpeppar). Väldigt försiktig pga underlaget framförallt i skritten, men mjuk och lydig. Och som jag sagt innan så känns det verkligen som hemma på hennes rygg ❤
 
Chills har vart ute på en promenad och igår fick han jogga på linan i sommarhagen. Han var mycket lugnare än vad jag trodde han skulle vara och såg stark och balanserad ut. Jag ska longera honom några gånger till så att han får mjuka upp sin kropp utan ryttare. På fredag ska han få skor med snösulor och brodd och sen kör vi igång på riktigt !
 
Sunnie ska klippas, förhoppningsvis nu i veckan, och jag hoppas att jag ska kunna helklippa henne men spara huvud och en bit på ryggen. I och med hennes spatt så blir hon lätt stel i korset så det skadar inte med lite extra värme tänker jag.
Chills har aldrig blivit klippt så vi får se vad han tycker om det. Jag hoppas kunna helklippa honom men i värsta fall får jag väl spara benen och huvudet.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0