Tävlingen


Jag tänkte ge er en liten uppdatering om dagens tävling ! :)

Jag var lite orolig att Sunnie skulle vara jävlig idag, för när jag red henne igår kväll så satte hon sig lite på tvären.
Men jag oroade mig i onödan, hon var så fin så :)

Till första klassen tog det dock ett litet tag innan hon kom igång. Och fy vad folk inte kan regler för hur man rider när man är fler i en padock ! Ni som vart i Grästorp vet ju hur liten framridningen är där.. Det var folk som skrittade och stog still på spåret och det var flera som höll på att rida in i varandra för att de satt och tittade ner i hästens man hela tiden. Nej fy, det var inget roligt !

Väl inne på framhoppningen till 95 cm så var det lite samma där. Folk stog framför hindren när man skulle hoppa. Sunnie blev nog lite stressad av det och tvärnitade på oxern, trots att jag la henne bra. Så vi fick sänka ner lite och då gick det bättre.

Inne på banan plockade jag lite för mycket i henne så vi kom alldeles för nära på en del hinder men min underbara häst hoppade ändå ♥ Så det blev en nolla :)

Till andra klassen var hon mycket finare från början och hon hoppade som en gud inne på framhoppningen. På banan var hon minst lika fin, hon lyssnade på mig hela tiden och var verkligen uppmärksam på vad jag ville att hon skulle göra. Tyvärr la jag henne alldeles för nära på ett räcke som vi petade men jag är SUPERNÖJD ! Jag red mycket bättre i denna klassen, förutom det räcket då, och det är den känslan jag strävar efter varje runda :)
Men 4 fel i 1m alltså.


Så var Sanna där och tävlade sin storhäst Sol och jag hjälpte henne skritta fram henne när hon gick banan. Väldigt fin häst det där, och det roligaste av allt är att jag ska rida den och hennes D-ponny när de åker till Turkiet om 1½ vecka. Det ska bli jätteroligt ! :)

Filmerna kommer nog upp på bloggen imorgon. Nu ska vi baka biskvier, haha önska oss lycka till ! :)



Bilden är inte från idag.


Kommentarer
Postat av: sanna :)

Hihi, det ståg bra ut i 1m tyckte jag! :)

Jag har bilder sen om du vill ha, :)

2010-08-09 @ 16:50:12
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

tack :D ser att du har lite bilder i bloggen från min hemmaklubb med ;)

han fotade inte alla utan han kom fram till mig efter att jag ridit och sa att han fotat mig :)

2010-08-10 @ 23:04:51
URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0