Gårdagens dressyr

Först nu kan jag uppdatera om dressyren:

Det gick jättebra ! Vi red mycket öppnor och skänkelvikningar, det jag och Sunnie har tränat mest på det sista. Och Carina tyckte att det märktes väl, att Sunnie har blivit mer lösgjord och rör sig mer genom hela kroppen.

Det känns faktiskt riktigt bra, för Sunnie har blivit rundare i överlinjen. Som jag skrev här om dagen, hon sitter ihop mer nu. Och nu är inte nacken högsta punkten längre, utan mitten på halsen. Ja, jag har lite svårt att förklara men det känns underbart i alla fall :)

Sen övade vi lite förvänd galopp och det gick väl inte jättebra. Sunnie har ju precis lärt sig byten så hon fattar inte varför hon inte ska byta. Så hon bara trasslar ihop benen och studsar. Men jag kan ju inte klandra henne. Jag tror att hon har ganska mycket att tänka på just nu, med allt det nya hon håller på att lära sig.

Idag ska hon få ta det lite lugnt, bara röra på sig lite för jag tror att hon kommer ha träningsvärk. Och så vill jag att hon ska vara lagom till hoppningen imorgon :)


Kommentarer
Postat av: Victoria

Hej!

Jag går i 8:an och är 14 år.

Jag har funderat och har lite planer + 2 kompisar till mig om vi 3 ska kanske ansöka till ridgymnasiumet i kungsbacka.

Skulle vara kul om du kunde lägga ut ett inlägg eller mejla mig så jag kanske kan få lite svar :)

Hur är det att gå på ridgymnasium, kräver et mycket tid eller är det bara kul om man har hästintresse?

Jag har sett massor med förslag på vad man kan jobba med och utbilda sig till, men om du och dom andra i din klass kanske har lite planer på och ideer så skulle det va superbra!

Lite mer smått & gott kanske du har.



Vi är jättetacksamma om du kan lugna våra tankar lite med svar och så.



Tack så mycket!



Mvh Victoria, Emma & Jenni

2010-02-10 @ 20:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0